ÚJDONSÁG! Új matrachuzatok - Aloe Vera HEALTH, SilverCare, Premium Jersey 3D, Bamboo, Carbon és Virase

Fontos Önnek az anyagok minősége, amelyek javítják az Ön vagy gyermeke új matracának funkcionális tulajdonságait? Kiváló újdonságot kínálunk Önnek! A matracok többsége új fejlesztett Premium Jersey 3D alaphuzatot kapott. A klasszikus alaphuzat mellett most másik öt új huzat közül is választhat (nem vonatkozik a speciális 4Kids gyerekmatrac szériára).

Tudjon meg róluk többet (a huzatok fényképei csak illusztrációs jellegűek, a steppelés és az anyag szerkezete eltérő lehet az Ön matracán):

Premium Jersey 3D (a matrac ára tartalmazza a klasszikus huzatot)

jersey

Premium Jersey 3D antiallergén klasszikus steppelt huzat kiváló minőségű hipoallergén poliészterből. A huzat tapintásra kellemes, a matracot puhává varázsolja, a matracban lehetővé teszi a kiváló légáramlást. Az eredmény a mindennapi frissesség, komfort és antiallergén tulajdonság. A huzat anyaga sűrűn szőtt 100% poliészterből készül. Megtartja a formáját, nem nyúlik ki, nem vonzza a koszt. A huzat cipzáras huzattal rendelkezik, amely mosógépben 30°C-on mosható. Ezt a huzatot automatikusan megkapja a matrachoz.


Aloe Vera HEALTH (választható huzat)

aloevera JM

A választható Aloe Vera HEALTH huzat speciális természetes rostból készül aloe vera kivonattal, melynek köszönhetően tapintásra kellemes, és jótékony hatással van a vérkeringésre. Ez az anyag a bőrön kellemes hűsítő nyugtató érzést biztosít, így jótékony hatással van a finom, érzékeny bőrűek számára is. A huzat antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Véd a nem kívánt atkák elszaporodásától, fokozza a tisztaságot és az Ön matracának élettartamát is meghosszabbítja. A matrachuzat anyaga sűrűn szőtt 100 % poliészterből készül az aloe vera leveleinek kivonatával átitatva. A matrac cipzáras huzattal kapható és 40°C-on mosógépben mosható.


SilverCare (választható huzat)

silver JM

Választható SilverCare huzat átvarrva aktív ezüst szálakkal, amelyek kiváló antiallergén tulajdonságokkal rendelkeznek. Az ezüst ionjai természetes módon pusztítják el az atkákat, a gombák spóráit és a penészt, ennek köszönhetően a matracot hosszútávon higiéniailag frissnek, és szagtalannak tudhatja. Az ezüst steppelés a matracot antisztatikus tulajdonságokkal és látványos külsővel látja el. A huzat anyaga sűrűn szőtt 98 % poliészterből + 2 % ezüst ionból áll. A cipzáras huzat levehető, és 40°C-on mosógépben mosható.

CARBON (választható huzat)

carbon JM

Választható Carbon huzat, amely számos védő funkcióval rendelkezik. A matracban felhasznált szénszálak gátat képeznek a WIFI és egyéb sugárzások (mobiltelefon) ellen, amelyek nem kívánatos hatással vannak ez emberi testre. A carbon antibakteriális, megakadályozza a penész elszaporodását, így biztonságos környezetet teremt. Ezen kívül hozzásegít a mélyebb és pihentető alváshoz. A huzat üreges poliészter szálakkal (300 g/m2) van átszőve. A cipzáras huzat levehető és 60°C-on mosható.
 

BAMBOO (választható huzat)

bamboo JM

A választható Bamboo huzat a szőtt bambusz szálaknak köszönhetően igen érdekes tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a szálak egy speciális szövetbe vannak beleszőve, melynek köszönhetően az anyag remek termoregulációs tulajdonságokkal rendelkezik, tehát nagyon jól szabályozza a testhőmérsékletet. Ezen kívül a huzat antibakteriális és penészgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, melynek köszönhetőn a matrac mindig friss lesz, kellemetlen szagok nélkül. A matrachuzat rendkívül ellenálló, de puha és kellemes tapintású is. A huzat anyaga 55 % poliészter és 45 % bambusz. A cipzáras huzat könnyen levehető a matracról és mosógépben mosható 30°C-on.
 

VIRASE (alaphuzat a PROTEX és a PROTEX BABY matracokhoz)

virase JM

A Virase matrachuzat egy egyedülálló réteggel rendelkezik, amely csökkenti a vírusok (beleértve a SARS-CoV-2) hatását. Egy kísérlet alapján, amelyet egy független európai laboratóriumban végeztek egyértelműen érzékelhető (2 órán belül) a hatása (99,97% hatékonysággal). A teszteket a textilek vírusellenes aktivitásának meghatározására vonatkozó nemzetköziISO 18184 szabvány szerint végezték.