Egyedi méretre gyártott matracok

Minőségi egyedi méretre gyártott matracot szeretne? Nekünk ez nem jelent problémát. Mindegyikünk egyedi és különleges, van akinek nem jók a hagyományos ruhaméretek, másnak a bútorok vagy matracok megszokott méretei nem felelnek meg. A méretre készített matracokat az Ön által megadott méretben készítjük el, úgy hogy pontosan illeszkedjenek az egyedi méretekkel rendelkező ágyába. Amennyiben Ön a magasabb emberek közé tartozik vagy az ágya nem a megszokott méretekkel rendelkezik, akkor válasszon a weboldalunkon található matracok közül és adja meg milyen méretben szeretné. Biztosítsa magának a nyugalmas és kellemes pihenést és rendeljen tőlünk méretre gyártott egészségügyi matracot, amely tökéletesen megfelel majd az elvárásainak. Majdnem minden honlapunkon megtalálható matracot, amelyek szerkezete lehetővé teszi, hogy pár centimétert elvegyenek vagy hozzáadjanak a méretéhez, el tudunk készíteni atipikus méretben.

Nem tudja, hogy melyik matrac lenne Önnek a legmegfelelőbb választás? Olvasson róla Magazinunkban.

HOGYAN RENDELJÜNK MÉRETRE GYÁRTOTT MATRACOT: 

 1. Válassza ki webshopunkban azt a konkrét matracot, amelyik a legjobban megfelel az elképzeléseinek.
 2. Válassza ki a méretek közül azt, amelyik egy pár centiméterrel nagyobb, mint az a méret, amit Ön szeretne. (Sajnos kisebb méretű matracból nem tudunk nagyobb méretűt rendelni, mindig nagyobb méretet kell választani, hogy azt méretre tudják vágni!)
 3. Megrendeléskor a Megjegyzésbe írja be, hogy MÉRETRE GYÁRTOTT MATRAC - és az Ön által igényelt méret 

  Példa:
  Egy közepesen kemény matracot szeretne 115x200-as méretben. A méterben legközelebbi, valamivel nagyobb matrac a 120x200 centiméteres. A SANDRA 200x120-as matracunkra esett a választása, ezért ezt a matracot a Kosárba helyezi és beírja a megjegyzésbe: "Méretre gyártott matracot szeretnék 115x200-as méretben". 

A végső ár így Ön által választott matrac ára + 20.000 Ft a matrac méretre vágásának díja. A MATERASSO (MA) és a WX kóddal kezdődő matracok esetében a végösszeg megegyezik a matrac árával, nem kell külön ráfizetni.

FONTOS INFORMÁCIÓK 

Az egyedi méretekben gyártott matracokat külön Önnek készítjük, egyedi méretben, ezért ezekre más feltételek vonatkoznak:

 • A matracok méretre vágásának díja:
      -  MATERASSO (MA) és a Wilsondo (WX) márkájú matracok esetében: a matrac ára megegyezik a méretben legközelebbi matrac árával
      - 
  Az összes többi matrac esetében - 20.000 Ft + a kiválasztott méretben legközelebbi matrac ára
 • A méretre gyártott matracot gyártási ideje max. 3 hét.
 • A matracokat előre ki kell fizetni, ezeknél a matracoknál nem lehet Utánvételes fizetést választani.
 • A méretre készített matracokat NEM LEHET VISSZAKÜLDENI.
 • A matrac maximális mérete 200 cm lehet.
 • Mindig nagyobb méretet kell választani, abból vágják ki a kért méretet.

A kínálatunkban szereplő felnőtt matracok méret szerint:

Materasso matracaink méret szerint:

GYEREKMATRACOK:
Gyerekmatracokat szintén méretre tudunk vágatni, ugyanazok a feltételek az érvényesek, mint a felnőtt matracoknál. WX kódú gyerekmatracoknál ingyenes a méretre vágás, GM kódú matracoknál + 20 000 Ft.

A kínálatunkban szereplő gyerekmatracok méret szerint: