Melyiket válasszam? STANDARD, PREMIUM, EXCLUSIVE

Minden kínálatunkban szereplő matrac különbözik a felhasznált anyagok minőségét, a gyártási folyamatot vagy a huzat anyagát tekintve. A felhasznált anyagoktól függ a matrac élettertama, minősége és ára. Minél jobb minőségű egy matrac, annál hosszabb az élettartama. Ezért széles matrackínálatunkat most három minőségi kategóriába soroljuk: STANDARD, PREMIUM és EXCLUSIVE. Ezzel is szeretnénk megkönnyíteni, hogy ki tudja választani az Önnek legjobban megfelelő matracot.

STANDARD – alapmatracok

PREMIUM – minőségi matracok tartós anyagokból

EXCLUSIVE – a legjobb minőségű matracok a leghosszabb élettartammal

A gyártás során felhasznált alapanyagok ára jelentősen befolyásolja a matracok minőségét. A minőségi anyagok felhasználását meg kell fizetni, ugyanis ezek játszák a fő szerepet abban, hogy a matrac hosszú élettartamú legyen. Minél jobb minőségű egy matrac, annál hosszabb lesz az élettartama és magasabb az ára. Amennyiben a gyártásnál olcsóbb anyagok kerülnek felhasználásra, valamelyest rosszabb lesz a minősége is.

Amennyiben a matracválasztáskor a döntő szerep az ár, válasszon STANDARD kategóriát. Az egyes modellek magját 22-28m3/kg keménységű PUR hab és NanoHARD technológiával készült táskarugók alkotják. Ezt az alapmagot egészítik ki különböző anyag rétegekkel (latex, kókuszréteg, memóriahab), amelyek segítenek a matracnak a végső tulajdonságai elérésében. Az ebben a kategóriában szereplő matracokat azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik minőségi pihenést szeretnének kedvező áron

A PREMIUM kategóriába tartozó matracok igényesebb előállítási folyamaton mennek keresztül, jobb minőségű és hosszabb élettartamú alapanyagok felhasználásával. A matracok alap magját 30-35m3/kg keménységű HR hab, továbbá multipocket és micropocket táskarugók alkotják, melyeknél a rugók elhelyezkedési vastagsága magas (510-1050 rugó/m2). Az alacsonyabb kategóriájú matracokkal ellentétben a PREMIUM kategóriás matracoknak jobb az ortopédiai hatásuk, és magasabb testsúlyú embereknek is megfelelőek, továbbá azoknak, akik nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre.

Az EXCLUSIVE kategóriába tartozó matracok jelemzője, hogy a legjobb minőségű, hosszú élettartamú, anyagokból vannak előállítva. Az igényesebb vásárlók figyelmébe ajánljuk őket, akiknek fontos, hogy minőségi és kényelmes matracuk legyen, miközben az ár nem annyira lényeges számukra. A gyártásuk során luxus anyagokat használtak fel, amelyek biztosítják, hogy élvezni tudják a matrac használatát. Az egyedülálló újrahasznosított anyagokból készült huzatok pedig védik a környezetet és segítenek abban, hogy kevesebb mennyiségű szemét kerüljön a tengerekbe.