Rólunk

A szlovák internetes piacon már 2011 óta vagyunk jelen, a magyar piacra pedig 2018-ban léptünk be. Ez idő alatt több mint 100 000 elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk a két országban, akiket több honlapon keresztül szolgáltunk ki. Társaságunkat a Wilsondo s. r. o. név alatt találja meg.

  • Kínálatunkban talál standard méretű matracokat, azonban az atipikus (külön méretre gyártott) matracok specialistáinak is vallhatjuk magunkat. Ráadásul mindezt konkurencia nélküli árakkal. Talál nálunk alap, prémium és exkluzív minőségű matracokat is. 
  • Kínálatunkat fokozatosan bővítettük komplett bútor kollekciókkal, gyerekszoba szettekkel és specifikus egészségügyi matracokkal is. Nálunk rengeteg manapság népszerű anyag közül is válogathat, legyen szó memóriahabról, táskarugókról, latexről vagy BIO habról. Ezen kívül lepedők, ágyneműhuzatok, matracvédők és fedőmatracok széles választékát is kínáljuk a legjobb áron a piacon.
  • Az összes matracunk az Európai Unióban készül és megfelelnek az EU-ban érvényes normáknak. Minden kínálatunkban szereplő termékre 24 hónapos garanciát nyújtunk. 

Matrac-es-en a Wilsondo család része. A fő célunk az, hogy Ön elégedett legyen. Igyekeztünk felhasználni a működésünk során szerzett tapasztalatainkat, hogy egyre minőségibb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Mivel többet szeretnénk kínálni, így egy új projektbe kezdtünk, melynek keretein belül kínálatunkat bővítettük további termékekkel, hogy az egész háztartást el tudjuk látni. Ennek az eredménye a legnagyobb internetes e-shopunk a Wilsondo.hu, ahol többek között minőségi bútorokat, matracokat, gyerekszoba bútorokat és lakáskiegészítőket is talál egy helyen. 

Olvashat rólunk az Árukeresőn, a Google-n, a Facebookon vagy az Instagramon is.

Mivel mindannyian az EU részei vagyunk, ugyanazon standard üzleti feltételek érvényesek nálunk, mint Magyaroszágon, úgy mint a 2 éves garancia, valamint a 14 napos elállási jog. A részletes általános üzleti feltételeinket elolvashatja:  ITT.

Hasznos tanácsok, információk és tudnivalók: GYIK 

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ:

  • hétfőtől - péntekig 8:00 - 16:00


ELÉRHETŐSÉG:

Telefonos elérhetőség, információk a termékekről: +36 1 701 1776

Elég, ha felcsörget minket, mi visszahívjuk Önt! Mindig igyekszünk a vásárlók szolgálatában állni.

KÉRJÜK, HA A RENDELÉSE ÁLLAPOTÁRÓL SZERETNE INFORMÁLÓDNI E-MAILBEN KERESSEN MINKET!

Információk a rendelés állapotáról (mailben): info@wilsondo.hu 


CÉGTULAJDONOS

Wilsondo s. r. o.
Cégjegyzékszám: 47429151,
Adószám: 30465385-2-51,
Közösségi (európai) adószám: HU30465385,
Vállalatunk közösségi adófizető.  
Bejegyezve a Kereskedelmi Nyilvántartásba: 2013. október 3-án a Zsolnai Járásbíróságon: Sro (Kft.) részleg, bejegyzés szám: 60353/L 

Székhely: Zemianska Dedina 75.
027 43 Nižná   
Szlovákia       

Az áru személyes átvételének esetére a raktár és a levelezés címe: Zemianska Dedina 75, 027 43 Nižná, Szlovákia

--------

Extern raktár címe Magyarországon (személyes átvételre nincs lehetőség, csak visszaküldési raktár)

EXPANDECO Kft. - WILSONDO

East Gate Business Park B1 - Magyar Posta 
2151 Fót

--------

Felügyelőszerv: 

SOI felügyelőség a Zsolnai kerület részére 
Predmestská 71, P. O. BOX B-89, 011 79  Žilina 1   
Felügyeleti végrehajtó(ügy)osztály 

Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelésével és a kézbesítéssel minden rendben legyen: