Rólunk

A szlovák internetes piacon már 2011 óta vagyunk jelen, s ez idő alatt több mint 25 000 elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk, akiket többféle projektunkon keresztül szolgáltunk ki. Társaságunkat a DETSKAPOSTEL s.r.o. név alatt találják meg, ahol a piacon a csapatunkkal közösen a leggazdagabb választékot próbáljuk nyújtani gyermekbútorból konkurencia nélküli áron. Kínálatunk legfontosabb részét a gyerekágyak alkotjákamelyeket fokozatosan kiegészítettünk összeállításokkal, gyerekszobákkal és egyes részeikkel. Vásárlók kérésére kínálatunkat kiegészítettük minőségi egészségügyi matracokkalA magyar piacon is minőségi szolgáltatásokat és árut szeretnénk nyújtani.

mai korban a piacon számtalan mennyiségű gyártó és eladó matrac található, és a megfelelő áru kiválasztása, mely minőségi, egészségre nem káros, továbbá a család költségvetését sem teszi tönkre, igen igényes feladat. Ezért döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a személyes Matrac-Es-En.Hu webáruházat, hogy egyszerű megoldással, elérhető áron segítsük egészségét és a nyugodtabb pihenésétnálatunkban megtalálhatóak a standard méretek, viszont igény szerint a nem tipikus méretű matracok személyre szabottan is legyárthatóaknálatban megtalálhatóak olyan népszerű anyagok mint a memóriahab, táskarugók, latex vagy BIO hab. nálatunkat kiegészítettük matracvédővel, ágyneműhuzattal, lepedővel, párnával és kiegészítő fedőmatraccal a lehető legjobb áron a piacon.

Mivel mindannyian az EU részei vagyunk, ugyanazon standard üzleti feltételek érvényesek ránk mint a 2 éves garancia, valamint a 14 napos elállási jog.

Információk:

Telefonon keresztüli vásárlás, vagy információk a termékekről a következő számon: +36 1 701 1776

Elég, ha felcsörget minket, mi visszahívjuk Önt! Mindig igyekszünk a vásárlók szolgálatában állni.

KÉRJÜK, HA A RENDELÉSE ÁLLAPOTÁRÓL SZERETNE INFORMÁLÓDNI E-MAILBEN KERESSEN MINKET!

Információk a rendelés állapotáról (mailben): info@maro-butor.hu  Amennyiben a termék szállítási ideje hosszabb, így néhány óraig is eltarthat a leigazlása (mailben): info@maro-butor.hu 

Cégtulajdonos

DETSKAPOSTEL s.r.o.
Cégjegyzéki azonosító: 47 429 151, Adószám: 30465385-2-51, Közösségi(európai) adószám HU30465385, a cég közösségi adó fizető  
Bejegyezve a Zsolnai járási (-cég) bíróságon, 2013 október 3.-án kft ügyosztály 60353/L számú betét
Székhelye: Zemianska dedina 75, 027 43 Nižná, Szlovákia
Az áru személyes átvételének esetére a raktár és a levelezés címe: Zemianska dedina 75, 027 43 Nižná, Szlovákia

Extern raktár címe Magyarországon (személyes átvételre nincs lehetőség)

Expandeco - Detskapostel s.r.o.

Vizpart utca 32

9225 Dunakiliti

Magyarország

Felügyelőszerv: 

SOI felügyelőség a Zsolnai kerület részére 
Predmestská 71, P. O. BOX B-89, 011 79  Žilina 1   
Felügyeleti végrehajtó(ügy)osztály