Táskarugós PROTEX 200x120 matrac kókusszal

Kód: GM69774
Standard
Márka: Matracesen
INGYENESINGYENES
Táskarugós PROTEX 120x200 matrac kókusszal
81 890 Ft 64 480,31 Ft ÁFA nélkül
5-12 munkanap

Ellenálló táskarugós matrac kókusz réteggel 120x200 cm a tökéletes kényelemért és biztonságért

Keménység: közepesen kemény - kemény

Terhelhetőség: 60 - 120 kg

Magasság: 22 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kókuszréteggel és táskarugókkal rendelkező PROTEX matrac 200x120 cm a kényelmet, a biztonságot és a minőséget ötvözi.A kókuszréteg keménységet ad a matrac egyik oldalának és biztosítja a megfelelő légáramlást a matracban. A kókuszrostok nagyon könnyűek, levegősek, hosszú élettartalmúak, rugalmasak és ellenállóak a nedvességgel és a deformációkkal szemben. A kókusz antiallergén tulajdonságokkal is rendelkezik, amely megakadályozza a penészgombák és az atkák elszaporodását a matracban. A táskarugók gyártásakor a NanoHARD technológiát alkalmazták, hogy növeljék a matrac élettartamát. A rugók 7 anatómiai keménységi zónába vannak sorolva, amely biztosítja a hátgerinc ideális ergonomikus alátámasztását alvás során. A rugók egymástól függetlenül mozognak és dolgoznak, így két egymás mellett fekvő ember esetében az egyik nem érzi ha a másik mozgolódik. A matrac mindkét felén 25 kg/msűrűségű poliuretán (PUR) habot használtak fel, amely biztosítja a hátgerinc megfelelő alátámasztását. Magas ellenállóképesség jellemzi a deformációkkal szemben, megfelelő rugalmasságot biztosít és remek hőizoláló. A hab réteget a rúgóktól a matracban egy természetes filc réteg választja el. Ez jelentősen növeli a matrac élettartamát. A filc másik előnye a magas rugalmasság és az, hogy nagyon jól illeszkedik az adott felülethez. A táskarugós matracban az egyes matrac rétegek a speciális ökológiai és szagtalan HOT MELT technológiával vannak összeragasztva, amely nem tartalmaz oldószereket, káros anyagokat és kipárolgás mentes. A matrac nagy előnye a mosható egyedi VIRASE huzat. Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amely csökkenti a vírusok elszaporodását.

rugós és táskarugós matracokat oldalfallal/oldalkerettel ellátott ágyra kell helyezni. Minden ilyen matracnál ügyelni kell arra, hogy az ágykeret körülölelje a matrac magasságának 40 - 60 %-át. Ez az ideális, ettől nem lehet sem több, sem kevesebb. Példa: egy 21 cm vastag matracnak legalább 8,5 centiméterre kell besüppednie az oldalkeretbe. Amennyiben az Ön által választott matrac esetén nem teljesülnek ezek a feltételek habmatrac választását javasoljuk. Amennyiben nem tud választani, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat. Szívesen segítünk a választásban.

Protex táskarugós matrac, kókusz

A PROTEX 120x200 cm MATRAC ELŐNYEI: 

✓ minőségi 200 x 120 cm matrac ortopéd és ergonómiai tulajdonságokkal 
✓ kétoldalas matrac két külön keménységi fokozattal 
✓ Nano HARD technológiával készült táskarugók
✓ ellenáll a deformációnak
✓ 7 anatómiai keménységi zóna (felnőtteknek és idősebb gyerekeknek megfelelő) 
✓ a táskarugóknak és a kókuszrétegnek köszönhetően biztosítva van a matrac egészséges szellőzése és nedvesség elvezetése
✓ mosógépben mosható huzat, amely csökkenti a vírusok elszaporodásának esélyét

Matrac keménységi fokozata: H3 közepesen kemény - H4 kemény

Anyagösszetétel: táskarugók, poliuretán hab, filc, kókuszréteg, huzat

Méret: 200 x 120 x 22 cm

Protex matrac vrstvyProtex matrac materiály

sansa_zony_HUProtex spánok HU

tvrdosti_matrace_matracesen

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok 120x200 cm
Súly: 10 kg
Matrac anyaga: Hab, Kókusz, Táskarugós
Matrac keménysége: H3 - közepesen kemény, H4 - kemény
Matrac magassága: 21 cm felett
Matrac mérete: 120x200

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: